Snurrer M Pesto Og Ost

ØKOLOGISKE SNURRER MED PESTO OG OST

Accepter venligst marketing cookies

ØKOLOGISKE SNURRER MED PESTO OG OST

Opskrift af: Louisa Lorang

Pesto
1 lille glas

Tilberedningstid: 10 minutter

Pestoen kan laves helt klassisk som her med basilikum og pinjekerner. Eller du kan vælge rucola og mandler, eller bruge solsikkekerner og et mix af bløde krydderurter. Alt sammen er dejligt, og på den måde får du brugt, det du har.

FREMGANGSMÅDE

Blend solsikkekerner, basilikum, hvidløg og parmesan sammen i en minihakker eller en foodprocessor. Tilsæt olivenolie efter behov og smag til med salt.

TIP: Brug pestoen i bagværk, på pasta, i en sandwich, som topping på en suppe eller som dip.

Snurrer med pesto
Ca. 12-14 styk // 25 minutter + hæve og bagetid

Jeg har smidt en smule blomkål i dejen. Det er der ingen der opdager! Men du kan selvfølgelig sagtens lave snurrerene uden blomkål, eller du kan tilsætte lidt moste, hvide bønner.
Brug snurrerne i madpakken, til suppe, på frokostbordet.

FREMGANGSMÅDE

Varm mælken til ca. 37 grader. Opløs gæren i den lune mælk. Rør olie, salt, sukker og blomkål i.
Rør melet i og ælt dejen til den er blank og glat, og dæk den med et rent viskestykke.
Lad dejen hæve i ca. 1 time et lunt sted.

Snurrer
Tænd ovnen på 200 grader, varmluft.
Drys bordet med mel. Rul dejen ud til et kvadrat, ca. ½ cm tyk (ca. 45 x 45 cm) og fordel pesto jævnt over hele fladen. Drys jævnt med begge slags revet ost.
Fold dejen på midten og skær dejen i 2,5 cm brede strimler. Sno strimlerne og fold derefter en ”snegl” ved at stikke enderne ind under sneglen. Læg et rent viskestykke over pizzasnurrerne og lad dem efterhæve lunt i 20 minutter.

Pisk 1 æg med 2-3 spsk. vand. Pensl snurrerne med æg drys dem med lidt groft salt og bag dem ved 200 grader i ca. 10-15 minutter.

TIP: Kan fryses
TIP: Du kan bruge revet squash i stedet for blomkål
TIP: Du kan sagtens lave opskriften med en færdig, god pesto.
TIP: Laver du snurrerne med tomatsauce i stedet for pesto, smager de næsten som pizza.

NÅR DU VÆLGER AT BRUGE ØKOLOGISKE RÅVARER, SÅ SPARER DU IKKE KUN DIG SELV OG DIN FAMILIE, MEN OGSÅ NATUREN OG VORES GRUNDVAND FOR SPRØJTEGIFTE.

Foto: Anders Schønnemann

INGREDIENSER

Basilikumspesto
50 g øko solsikkekerner
3 store håndfulde øko basilikum
2 fed øko hvidløg
75 g øko parmesan el. lign. øko ost
Ca. 1 dl øko olivenolie
Salt

Dej
25 g øko gær
3,5 dl øko mælk
2 dl groft revet øko blomkål
1 dl øko olivenolie
1 tsk. øko sukker
2 tsk. salt
Ca. 450 g øko hvedemel
200 g groft øko mel
Øko mel til udrulning

Fyld
3 spsk. øko pesto
35 g revet øko parmesan el. lign. øko ost
150 g revet, mild, fast øko ost
1 øko æg, til pensling
koldt vand
Groft salt

Green Greenie

ØKOLOGISK GREENIE

02 Greeniebowl De Luxe (1)

ØKOLOGISK GREENIEBOWL DE LUXE

01 Jordbærsmoothie Bowl Med Granola (1)

ØKOLOGISK JORDBÆRSMOOTHIE-BOWL MED GRANOLA

03 Gulerod Overnight Oats (1)

ØKOLOGISK OVERNIGHT OATS MED GULEROD

04 Bananpandekager (1)

ØKOLOGISKE BANANPANDEKAGER MED FRUGTSALAT

07 Mini Pizza Med Hvide Bønner (1)

ØKOLOGISKE MINI PIZZAER MED HVIDE BØNNER

Sandwichboller M Hvide Bønner

ØKOLOGISKE SANDWICHBOLLER MED HVIDE BØNNER

08 Sandwichboller Med Squash (1)

ØKOLOGISKE SANDWICHBOLLER MED SQUASH

05 Grønne Eggwraps Med Grøntsager

ØKOLOGISKE, GRØNNE EGGWRAPS MED SPRØDE GRØNTSAGER

13 Tortillawrap Med Falafler (1)

ØKOLOGISK TORTILLAWRAP MED FALAFLER OG CREMEFRAICHEDRESSING

Snurrer M Pesto Og Ost

ØKOLOGISKE SNURRER MED PESTO OG OST

06 Pastasalat Med Persillepesto (1)

ØKOLOGISK PASTASALAT MED PERSILLEPESTO

Asian Style Bowl M Kylling

ØKOLOGISK ASIANSTYLE BOWL MED GRØNT OG KYLLING

Tomatsalat 2 (2)

ØKOLOGISK TOMATSALAT MED SORTE BØNNER

15 Brocolitærte

ØKOLOGISK BROCCOLITÆRTE

Spidskål 2

ØKOLOGISK SPIDSKÅLSSALAT

Squashfrikadeller

ØKOLOGISKE SQUASHFRIKADELLER MED SALAT OG CÆSARDIP

Pitabrød Med Lune Grøntsager

ØKOLOGISKE GRILLEDE PITABRØD MED LUNE GRØNTSAGER OG HUMMUS

Grillede Svampe Med Yoghurt

ØKOLOGISKE BRUSCHETTA MED GRILLEDE SVAMPE OG YOGHURT

Grillet Salat M Ranch

ØKOLOGISK GRILLET GRØN SALAT MED BACON OG RANCH DRESSING

Grøntsagslasagne

ØKOLOGISK LASAGNE MED ET GRØNT TWIST

12 Grillet Grøntsagslassange (1)

GRILLET, ØKOLOGISK GRØNTSAGSLASAGNE MED TOMATSAUCE OG BECHAMEL

Salat Med Kofta

ØKOLOGISK KOFTA OG SALAT MED BLOMKÅL, FETA OG CITRON

Bønne Enchilladas

ØKOLOGISK BØNNE ENCHILLADAS MED SPRØD SALAT

Canneloni Med Tomat

ØKOLOGISK CANNELLONI MED TOMAT OG CREMET SPINAT

Citronpasta

ØKOLOGISK CITRONPASTA MED ÆRTER OG PORRER

Boller I Karry

ØKOLOGISK BOLLER I KARRY MED ET GRØNT TWIST

Vegetar Curry

ØKOLOGISK CURRY MED KARTOFLER OG SPINAT

11 Daal Med Mango Agurkechutney (1)

ØKOLOGISK DAAL MED YOGHURT OG SPRØD MANGO-AGURKECHUTNEY

16 Chili Sin Carne (1)

ØKOLOGISK CHILI SIN CARNE MED TOMATSALSA

10 Svampe Bygotto (1)

ØKOLOGISK SVAMPE-BYGOTTO

Grøn Minestrone

ØKOLOGISK GRØN MINESTRONE

Broccolisalat 2

ØKOLOGISK BROCCOLISALAT

09 Brandvarm Kærlighed (1)

ØKOLOGISK BRANDVARM KÆRLIGHED

14 Eton Mess Med Jordbær (1)

ØKOLOGISK RAVIOLI MED SALVIE OG BRUNET SMØR

Onebake Tomat Og Feta

ØKOLOGISK ONEBAKE TOMAT OG FETA

Syltede Grønne Tomater

ØKOLOGISK SYLTEDE GRØNNE TOMATER

Klassisk Saltede Citroner

ØKOLOGISK SALTEDE CITRONER

Ingefærsyltet Gulerod

ØKOLOGISKE INGEFÆRSYLTEDE GULERØDDER

19 Eton Mess

ØKOLOGISK ETON MESS MED JORDBÆR OG FLØDESKUM

Jordbærkoldskål

ØKOLOGISK JORDBÆRKOLDSKÅL MED GRANOLA

18 Små Rabarber Crumble (1)

ØKOLOGISK RABARBER CRUMBLE

20 Squashkage Med Cremet Citronglasur (1)

ØKOLOGISK SQUASHKAGE MED CREMET CITRONGLASUR

17 Æble Crumble (1)

ØKOLOGISK ÆBLE CRUMBLE

Æblecrumble

ØKOLOGISK ÆBLECRUMBLE

Luk (Esc)