Oplev økologi

På denne side finder du inspiration til økologien gennem artikler, tips og tricks, arrangementer og opskrifter. Vil du have mere økologi, kan du med fordel følge 'I love øko' på Facebook og Instagram.

Hjælp de vilde bier

De vilde bier er truede af landbrugets pesticider samt mangel på mad og steder at bo. Se her, hvordan du kan hjælpe de vilde bier.

Hjælp de vilde bier
Humlebi Til Web

5 tips til at mindske madspild

Inspirationskok og eventansvarlig Liselotte Kira Gregers Andersen har udviklet en lang række opskrifter, som inspirerer til anvendelse af de madvarer, der ofte ender i skraldespanden. Her er et lille udvalg af hendes tips.

Få tipsene her
Natur Og Biodiversitet

Besøg en økologisk gårdbutik

Har du og din familie lyst til en tur på landet for at handle økologiske varer? Så kan du her nemt finde en økologisk gård nær dig på vores kort over økologiske gårdbutikker i Danmark. Her finder du forskellige økologiske delikatesser fra økologiske gårde og producenter.

Fagudvalg Gårdbutik

Jordens helte

Vidste du, at regnormene er vigtige, ihærdige og bæredygtige medarbejdere for landmanden, haveejeren, biodiversiteten og klimaet – ja for hele kloden? Derfor skal vi passe på regnormene og sikre gode livsbetingelser for dem.

Læs mere om jordens helte
03 Appetit

Tre bud på en god øko-sommer

Her får du opskrifter med inspiration til, hvordan du laver skønne sommerretter med gode råvarer.

Når du vælger økologi, sparer du dig selv og din familie for rester af syntetiske pesticider.

Luk (Esc)