DIT MADMOD GØR EN KLIMAFORSKEL

Grøn økosøndag er et univers for dig, som vil gøre en forskel for klimaet gennem dine måltider. Du får masser af inspiration og konkrete guides til at spise både økologisk og grønt. Begynd dit madmod en dag om ugen - få madplaner, opskrifter og masser af inspiration til din grønne omlægning.

Kom godt i gang

Få inspiration og viden til at komme i gang med at gøre en forskel for klimaet gennem dine måltider. Det kræver en lidt anden måde at tænke på og et par nye vaner, som du får inspiration til her.

Bliv inspireret
Tips Til Begyndere Forside

9 grønne basisvarer

Hvilke råvarer har du altid på lager? Og skal de udskiftes, når du får en grønnere madstil? Ikke nødvendigvis. Her får du en enkel guide til, hvilke fødevarer, du altid kan bruge til et lækkert grønt måltid.

Få listen over basisvarer
Bælgfrugter

Madplan og opskrifter

Du skal kun lære få nye madtricks for at lave grøn mad. Samtidig åbner du døren til et helt nyt madunivers med masser af lækre smagsoplevelser og spændende måder at tilberede mad på. Få både madplan og opskrifter her.

Se madplan og opskrifter
GROENNE BOLLER I KARRY

Gør en økogrøn forskel

Vi skal klimahandle nu. En af de mest effektive måder, du selv kan gøre en forskel er gennem dine indkøb og madvaner. Men hvorfor? Og hvad er op og ned i klima og bæredygtighed? Det får du svar på her.

Læs hvordan du gør en forskel
Fire Grundprincipper
Luk (Esc)