ØKOLOGISK GREENIE

Opskrift af: Louisa Lorang

Drik til 2 // 5 minutter

Jeg elsker at drikke grøntsager til morgenmad! Især i perioder hvor jeg har travlt. Her er en greenie, der smager sødt og dejligt, selvom den er super grøn.
Vil du undlade den søde æblemost, kan du i stedet bruge kold te.

FREMGANGSMÅDE

Skær enderne af kiwien men behold skrællen på.
Kom kiwi, broccoli, grønkål, ingefær og æblemost i en blender. Blend i ca. 1 minut, til greenien er glat og lækker. Servér straks med masser af isterninger.

TIP: Vil du have en mere cremet greenie, kan du bruge plantemælk eller et syrnet mælkeprodukt, fx A38 i stedet for æblemost
TIP: Vil du have din greenie endnu mere sød og blød, er banan og dadler gode.
TIP: Brug det meste! Husk at smage til. Men du vil blive overrasket over, hvor godt det smager, selvom din greenie er proppet med grønt.

NÅR DU VÆLGER AT BRUGE ØKOLOGISKE RÅVARER, SÅ SPARER DU IKKE KUN DIG SELV OG DIN FAMILIE, MEN OGSÅ NATUREN OG VORES GRUNDVAND FOR SPRØJTEGIFTE.

Foto: Anders Schønnemann

INGREDIENSER

1 øko kiwi
50 g øko broccoli, frisk eller fra frost
1 håndfuld groft ribbet øko grønkål, frisk eller fra frost
1 håndfuld øko babyspinat
5 g øko ingefær
2-3 dl iskold øko æblemost

Isterninger til servering

Luk (Esc)