ØKOLOGISK GREENIEBOWL DE LUXE
INGREDIENSER
1 øko kiwi
100 g øko frossen broccoli
50 g øko frossen spinat
10 g øko ingefær
2 dl øko æblemost eller økologisk kold te
Lidt citronsaft
Servering:
2 spsk. øko granola
6 øko valnødder, hakkede
1 håndfuld økologiske blåbær
ØKOLOGISK GREENIEBOWL DE LUXE
Opskrift af: Louisa Lorang
Morgenmad til 2
Tilberedningstid: 10 minutter
Denne greeniebowl smager slet ikke så sundt som den lyder. Nyd den med topping som her, eller drik den fra et glas med et sugerør som en nem morgenmad eller mellemmåltid.
FREMGANGSMÅDE
Skær enderne af kiwien, behold skrællen på eller skær den af.
Blend kiwi, broccoli, spinat, skiver af ingefær og æblemost. Smag til med citronsaft.
Servering:
Anret greenien i to skåle, gerne kolde, og pynt med granola, valnødder og blåbær. Servér straks.
TIP: Når du bruger frossen spinat, kan du med fordel tage den ud af fryseren 3-5 minutter, før du skal blende.
TIP TIP: Lav din egen granola, eller køb en god, økologisk. Æblemost søder en del, men vil du have din smoothie endnu sødere, kan du tilsætte et par dadler uden sten eller ½-1 moden banan.
Når du vælger at skrue op for det grønne og økologien på tallerkenen, så gør du noget godt for vores klima, og du sparer dig selv, naturen og vores grund vand for sprøjtegifte.
Foto: Anders Schønnemann
Kampagnen er støttet af Fonden for Plantebaserede Fødevarer