ØKOLOGISK BROCCOLISALAT
INGREDIENSER
1 bundt øko broccoli, ca. 350 g
Salt
1 øko rødløg
1 øko æbler
50 g øko solsikkekerner
DRESSING
50 g øko hård ost/parmesan
1 fed øko hvidløg
3 spsk. øko mayonnaise
3 spsk. øko yoghurt 10%
1 spsk. øko hvidvinseddike
Salt
ØKOLOGISK BROCCOLISALAT
Opskrift af: Louisa Lorang
Til 3-4 personer
Del broccolien i grove buketter. Damp dem i 2-3 cm kogende, saltet vand under låg i ca. 2 minutter. Afdryp dem.
Hak rødløg fint og skær æblet i små tern.
Vend broccoli, løg, æble og solsikkekerner sammen, når broccolien er let afkølet.
Riv ost og hvidløg fint. Rør en dressing af mayonnaise, yoghurt, ost, hvidløg, eddike og salt. Vend dressingen i salaten. Servér straks.
Vælg økologi og spar dig selv, naturen og vores grundvand for sprøjtegifte.
Foto: Louisa Lorang
Kampagnen er støttet af Fonden for Plantebaserede Fødevarer