Pizza Web

ØKOLOGISK KARTOFFELPIZZA MED PESTO, BLÅ OST OG ROSMARIN

TIL 4 PERSONER

Dej

Rør gæren ud i koldt vand. Tilsæt mel, salt og olivenolie og ælt dejen godt sammen til den er blød og elastisk. Dæk skålen med husholdningsfilm, og sæt dejen på køl natten over.

Rul dejen tyndt ud på et meldrysset bord, og lav 4 runde pizzaer.

Fyld

Skræl kartoflerne og skær dem i meget tynde skiver, gerne på et mandolinjern.

Fordel pestoen på dejen, dernæst osten plukket i mindre stykker. Dæk hele pizzaen med kartoffelskiver, drys med rosmarinnåle og salt og stænk lidt olivenolie udover.

Bag pizzaen i 10-15 minutter ved 250 grader - til bunden er sprød, og kartoflerne er gyldne.

Vidste du at...

Når du vælger økologiske grøntsager, sparer du dig selv og familien for rester af syntetiske pesticider.

Må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Økologisk Landsforening.

INGREDIENSER

Dej

2,5 dl koldt vand
10 g øko gær
ca. 200 g øko fuldkornsdurummel
ca. 200-250 g øko hvedemel
2 tsk. salt
½ dl øko olivenolie

Fyld

2 små glas øko grøn pesto
400 g øko kartofler
2 stk. øko blå ost, fx Blå Castello
8 stilke frisk øko rosmarin
Salt

Luk (Esc)