ØKOLOGISK DAHL MED RØDE LINSER
TIL 4 PERSONER
Kom hvidløg, skrællet ingefær, spidskommen, koriander, gurkemeje, kanel og kardemomme i en minihakker sammen med olien, og blend det hele godt sammen til en pasta. Pil og hak løget. Svits krydderiblandingen i ca. 5-6 minutter sammen med hakket løg ved middelvarme.
Tilsæt små buketter af blomkål, æbletern, flåede tomater, linser og vand. Lad det hele simre under låg i ca. 45 minutter ved middelvarme. Tilsæt kokosmælk og spinat og evt. lidt mere vand, hvis retten virker for tør. Lad retten simre yderligere i 15 minutter. Smag til med limesaft, salt og evt. chilisauce.
Top med urter, cashewnødder og yoghurt inden servering.
Vidste du at...
Når du vælger økologiske varer, sparer du dig selv og familien for rester af pesticider.
INGREDIENSER
4 fed øko hvidløg
25 g frisk øko ingefær
2 spsk øko spidskommen
1 spsk stødt øko koriander
1 tsk øko gurkemeje
1 tsk øko kanel
½ tsk øko kardemomme
3 spsk øko olie
1 øko løg
300 g øko blomkål
2 øko æbler, i små tern
1 ds flåede øko tomater
3 dl øko røde linser, skyllede
5-6 dl vand
1 dåse øko kokosmælk
100 g øko spinat
øko limesaft
salt
evt. øko chilisauce
Topping
1 bdt frisk øko koriander eller øko mynte
100 g ristede øko cashewnødder
2 dl øko yoghurt nature