Bønnefrikadeller

ØKOLOGISKE BØNNEFRIKADELLER

Accepter venligst marketing cookies

INGREDIENSER

½ øko løg
1 fed øko hvidløg
1 dåse øko kidneybønner (400 g)
1 tsk øko spidskommen
1 spsk øko rapsolie
1 tsk øko citronsaft
2 spsk finvalset øko havregryn
Øko rapsolie til stegning

ØKOLOGISKE BØNNEFRIKADELLER

FRA 6 MDR * KAN FRYSES

Pil løg og hvidløg. Skær løgene i både og kom dem i en lille gryde. Hæld vand på til de er dækket. Kog under låg ved svag varme i ca. 10 minutter til løgene er bløde og møre.

Dræn bønnerne i en sigte. Kom bønnerne i minihakker sammen med de kogte løg, spidskommen, olie og citronsaft. Blend til en ensartet og findelt masse. Hæld massen i en skål sammen med havregrynene. Rør rundt og sæt farsen på køl en time til den er fast.

Kom olien på en pande. Sæt med en teske små runde boller i fedtstoffet. Tænd for blusset ved middel varme. Steg dellerne i 2-3 minutter på hver side til de er gennemstegte.

Server som pålæg til brød sammen med mayonnaise. Syltet rødbede og agurk passer godt til.

Når du vælger økologi, er du med til at sikre mere biodiversitet.



Må gerne kopieres, hvis Økologisk Landsforening angives som kilde.

Luk (Esc)