Orangerød Mos

ØKOLOGISK ORANGERØD MOS

Accepter venligst marketing cookies

INGREDIENSER

100 g øko gulerod
100 g rød øko peberfrugt
1 spsk øko rapsolie
1-3 øko salvieblade eller ½ tsk tørret
100 g øko tomater
Få dråber øko citronsaft eller øko æbleeddike
Evt. lidt modermælk eller øko modermælkserstatning

ØKOLOGISK ORANGERØD MOS

FRA 4 MDR * KAN FRYSES

Skræl gulerødderne. Skær gulerødder og peberfrugt i små tern. Kom grøntsager og rapsolie i en gryde sammen med salvien og steg i ca. 5 minutter. Tilsæt tomaterne skåret i tern og steg videre. Tilsæt evt. lidt vand og småkog til grøntsagerne er møre.

Blend grøntsagerne med stavblender til en glat mos. Smag til med citronsaft eller æbleeddike og måske et nip sukker. Tilsæt evt. lidt modermælk eller modermælkserstatning, eller giv det efter maden.

TIP: Kan tilberedes uden stegning og blendes til en tyk smoothie. Skal spises straks og må ikke gemmes af risiko for opformering af bakterier.

Når du vælger økologiske frugter og grøntsager, sparer du dit barn for rester af sprøjtemidler.



Må gerne kopieres, hvis Økologisk Landsforening angives som kilde.

Luk (Esc)