INGREDIENSER

30 g øko havregryn, grove
30 g øko speltflager, grove
2 spsk øko sesamfrø
2 dl vand
2 tsk øko rapsolie
1 dl øko komælk

ØKOLOGISK KORNGRØD

FRA 9 MDR * MED GLUTEN

Aftenen før:
Kom gryn, flager, frø og vand i en gryde. Læg låg på gryden og sæt den på køl natten over.

Næste dag:
Kog grøden sammen med mælk og rapsolie i ca. 10-15 minutter til den er blød og mør.

Server lun sammen med lidt multifrugtgrød eller hakket frisk frugt.

TIP: Fint hakkede nødder kan sættes i blød sammen med flagerne og koges med. Det giver god smag og næring til grøden.

Når du vælger økologisk korn, sparer du dit barn for rester af sprøjtemidler.



Må gerne kopieres, hvis Økologisk Landsforening angives som kilde.

Luk (Esc)