
FISK I ØKOLOGISK GRØN SAUCE
FISK I ØKOLOGISK GRØN SAUCE
FRA 6 MDR * KAN FRYSES
Pil løget og skær det i både. Skær squash i mindre stykker. Kom olien i en gryde sammen med løg og squash. Steg nænsomt til løget er gyldent.
Snit spidskålen og tilsæt den sammen med vandet og kokosmælken. Kog under låg i ca. 10 minutter til det hele er mørt. Sluk og blend saucen til den er cremet og luftig.
Skær fisken i 10 små stykker og læg fiskestykkerne ned i saucen og opvarm gryden til lige før den koger, skru ned og damp fiskestykkerne møre – det tager 2-3 minutter. Tag et af stykkerne op og test, om den er gennemkogt.
Må gerne kopieres, hvis Økologisk Landsforening angives som kilde.
INGREDIENSER
100g mager benfri, hvid fisk, f.eks. torsk, sej, rødtunge, rødspætte
Grøn sauce
50 g øko løg
100 g øko squash
2 tsk øko rapsolie
100 øko spidskål
1/2 dl øko kokosmælk
3 dl vand
5 dråber øko citronsaft