INGREDIENSER

2 skiver øko rugbrød uden kerner (100 g)
2,5 dl vand
2 tsk øko rapsolie
Evt. ½ dl modermælk eller øko
modermælkserstatning

ØKOLOGISK ØLLEBRØD

FRA 4 MDR * MED GLUTEN

Smuldr rugbrødet ned i en gryde og tilsæt vand. Kom låg på gryden og sæt den i køleskabet natten over eller fra morgen til aften. Kog det udblødte rugbrød sammen med rapsolie i ca. 5 minutter, mens der piskes godt. Tilsæt evt. lidt ekstra vand undervejs. Tag gryden af varmen og rør evt. modermælk eller modermælkserstatning i.

Servér grøden lun og med frugtmos på.

TIP: Er rugbrødet friskt, behøver det kun at opbløde et par timer.

Når du vælger økologisk korn og kartofler, sparer du dit barn for rester af sprøjtemidler.



Må gerne kopieres, hvis Økologisk Landsforening angives som kilde.

Luk (Esc)