
ØKOLOGISKE ÆGGETÆRTER MED GRØNT
ØKOLOGISKE ÆGGETÆRTER MED GRØNT
FRA 6 MDR * KAN FRYSES
Riv squashen groft. Finhak peberfrugt og spinat. Riv osten fint. Bland grønt og ost sammen i en skål.
Smør 4 muffinforme med olien. Fordel fyldet i formene. Pisk æggene godt sammen i en skål. Fordel æggemassen hen over grøntsagerne og osten. Bland æg og grønt forsigtigt med en ske eller gaffel.
Bag tærterne ca. 15-20 minutter i en 200 grader varm ovn til de er gyldne på toppen og gennembagte.
Når du vælger økologiske æg, støtter du høj dyrevelfærd.
Må gerne kopieres, hvis Økologisk Landsforening angives som kilde.
INGREDIENSER
50 g øko grøntsager (fx 20 g squash, 10 g
babyspinat og 20 g rød peberfrugt)10 g fint revet øko ost, f.eks. parmesan
2 øko æg
Øko rapsolie
Muffin forme, ca. 5 cm i diameter