Hindbærgrød

ØKOLOGISK HINDBÆR-PÆREGRØD

Accepter venligst marketing cookies

INGREDIENSER

2 øko pærer (200 g)
1 tsk øko vaniljesukker
50 g øko hindbær, evt. frosne
1 dl vand
5 dråber øko citronsaft
Evt. et nip øko sukker

ØKOLOGISK HINDBÆR-PÆREGRØD

FRA 4 MDR * KAN FRYSES

Skær pærerne med skræl i mindre stykker. Kom pærestykkerne uden kernehus i en gryde sammen med vaniljesukker og vand. Kog under låg i ca. 10 minutter til pærerne er møre. Tag låget af og damp grøden lidt ind. Blend pærerne i gryden til skrældelene er findelte.

Hak hindbærrene let. Tilsæt bærrene til gryden og kog dem møre under let omrøring. Smag hindbær-pæregrøden til med lidt af citronsaften og evt. et nip sukker. Server frugtgrøden kold eller lun sammen med majs-hirsegrød eller som dessert efter grøntsagsmos.

Når du vælger økologiske frugter og grøntsager, sparer du dit barn for rester af sprøjtemidler.



Må gerne kopieres, hvis Økologisk Landsforening angives som kilde.

Luk (Esc)