ØKOLOGISKE ÆGGETÆRTER MED GRØNT
INGREDIENSER
50 g øko grøntsager (fx 20 g squash, 10 g
babyspinat og 20 g rød peberfrugt)10 g fint revet øko ost, f.eks. parmesan
2 øko æg
Øko rapsolie
Muffin forme, ca. 5 cm i diameter
ØKOLOGISKE ÆGGETÆRTER MED GRØNT
FRA 6 MDR * KAN FRYSES
Riv squashen groft. Finhak peberfrugt og spinat. Riv osten fint. Bland grønt og ost sammen i en skål.
Smør 4 muffinforme med olien. Fordel fyldet i formene. Pisk æggene godt sammen i en skål. Fordel æggemassen hen over grøntsagerne og osten. Bland æg og grønt forsigtigt med en ske eller gaffel.
Bag tærterne ca. 15-20 minutter i en 200 grader varm ovn til de er gyldne på toppen og gennembagte.
Når du vælger økologiske æg, støtter du høj dyrevelfærd.
Må gerne kopieres, hvis Økologisk Landsforening angives som kilde.