ØKOLOGISK MAJS-HIRSEGRØD
INGREDIENSER
2 spsk øko majsmel (20 g)
2 spsk øko hirsemel (20 g)
2 dl vand
2 tsk øko rapsolie
Evt. ½ dl modermælk eller øko modermælkserstatning
ØKOLOGISK MAJS-HIRSEGRØD
FRA 4 MDR. * UDEN GLUTEN
(Begyndergrød uden gluten)
Kom mel, rapsolie og vand i en gryde. Bring gryden i kog og småkog i ca. 10 minutter under jævnlig piskning til grøden er cremet, blød og mør, dvs. uden små korn. Tilsæt evt. lidt ekstra vand undervejs. Tag gryden af varmen og rør evt. modermælk eller øko modermælkserstatning i. Server grøden lun sammen med frugtmos.
Når du vælger økologisk korn, sparer du dit barn for rester af sprøjtemidler.
Må gerne kopieres, hvis Økologisk Landsforening angives som kilde.