
FISK I ØKOLOGISK GRØN SAUCE
INGREDIENSER
100g mager benfri, hvid fisk, f.eks. torsk, sej, rødtunge, rødspætte
Grøn sauce
50 g øko løg
100 g øko squash
2 tsk øko rapsolie
100 øko spidskål
1/2 dl øko kokosmælk
3 dl vand
5 dråber øko citronsaft
FISK I ØKOLOGISK GRØN SAUCE
FRA 6 MDR * KAN FRYSES
Pil løget og skær det i både. Skær squash i mindre stykker. Kom olien i en gryde sammen med løg og squash. Steg nænsomt til løget er gyldent.
Snit spidskålen og tilsæt den sammen med vandet og kokosmælken. Kog under låg i ca. 10 minutter til det hele er mørt. Sluk og blend saucen til den er cremet og luftig.
Skær fisken i 10 små stykker og læg fiskestykkerne ned i saucen og opvarm gryden til lige før den koger, skru ned og damp fiskestykkerne møre – det tager 2-3 minutter. Tag et af stykkerne op og test, om den er gennemkogt.
Må gerne kopieres, hvis Økologisk Landsforening angives som kilde.