ØKOLOGISK SALAT MED JORDBÆR
TIL 3-4 PERSONER
Jordbær og peber er super godt sammen. Derfor passer den pebrede rucola og et ekstra kværn frisk peber super godt til denne salat. Salaten passer til grillet kød og fisk. Den fungerer også med godt brød til som en simpel frokostret.
Dressing
Rør citron, olivenolie, sukker, oregano, salt og peber sammen.
Salat
Skær agurken i mundrette chunks. Snit løget i slanke både. Nip jord- bærrene, og halvér dem. Vend agurk, rødløg og jordbær med rucola og dressingen. Anret salaten med brud af feta, krydr med salt og peber og servér straks.
Vidste du at...
Når du vælger økologiske grøntsager, sparer du dig selv og familien for rester af pesticider.
Vandmelon aqua fresca
Blend frugtkødet fra en øko vandmelon med 2-3 dl isterninger. Sigt evt. og server straks. Drikken kan evt. piftes op med en god sjat økologisk vodka. Du kan også pynte med en skive øko lime.
INGREDIENSER
Dressing
3 spsk saft fra en øko citron
4 spsk øko olivenolie
1/2 tsk økosukker
1/2 tsk tørret øko oregano
Salt og peber
Salat
1 øko agurk
1 lille øko rødløg
250 g øko jordbær
100 g øko rucola
100 g øko fetaost
Salt og peber
Vandmelon aqua fresca
1 stk øko vandmelon
2-3 dl isterninger
Evt. 1 stk øko lime til pynt
Evt. en sjat øko vodka