Boghvedesalat

BOGHVEDESALAT MED GRANATÆBLE & MANDLER

TIL 4 PERSONER

Skyl boghveden og kog den mør i usaltet vand i ca. 15 minutter. Dræn vandet fra, og vend 1 tsk havsalt i mens boghveden er varm. Skær squash i tern og vend dem med olie, salt og peber, og fordel ternene på en bageplade eller i et ildfast fad. Bag dem ved 200 grader i ca. 15-20 minutter. Kom boghveden i en stor skål og tilsæt de bagte squashtern.

Rengør forårsløg grundigt og skær dem i tynde skiver eller strimler og kom dem i salaten sammen med halve cherrytomater. Pisk ingredienserne til dressingen godt sammen og smag den til. Vend dressingen i salaten.

Frigør kernerne fra granatæblet. Drys de smukke kerner over salaten sammen med hele eller grofthakkede mandler og smuldr til sidst feta henover.

Har du rester tilbage fra salaten, så opbevar den i en tætsluttende boks i køleskabet og brug den i madpakken dagen efter.

Vidste du at...

Når du vælger økologiske grøntsager, sparer du dig selv og familien for rester af pesticider.

INGREDIENSER

2 dl hel, øko boghvede
1 øko squash
2 spsk øko olivenolie
Salt og peber
4 øko forårsløg
125 g øko cherrytomater
1 øko granatæble
50 g øko mandler
75 g øko feta
Havsalt

Dressing

4 spsk øko olivenolie
1 spsk øko æblecidereddike
1 tsk grov, øko sennep
Salt og peber

Luk (Esc)