Quinoa

ØKOLOGISK QUINOASALAT MED URTER, BLOMKÅL OG TANG

Accepter venligst marketing cookies

TIL 4 PERSONER

Skyl quinoaen og kog den som angivet på pakken og afkøl. Skær blomkålen i papirtynde skiver. Hak mynten groft, Bland quinoa, blomkål og mynte i an lav skål.

Skær eller klip tangen i små stykker og rist ganske kort i olie på en pande. Bland dressingen og vend deni salaten, og top med tang, urter og evt. spiselige blomster. Serveres med det samme. Passer godt til fx stegt fisk.

Opskriften bringes i samarbejde med Helsam.

Vidste du at...

Når du vælger økologiske grøntsager, sparer du dig selv og familien for rester af syntetiske pesticider.

Må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Økologisk Landsforening

INGREDIENSER

2 dl lys øko quinoa
250 g øko blomkål
½ bundt frisk øko mynte
Spiselige øko urter og blomster
1 plade øko nori tang
2 spsk. neutral øko olie

Dressing

2 spsk. øko olivenolie
Saft fra 1 øko lime
Salt og peber

Luk (Esc)