ØKOLOGISK KÅLSALAT MED MANDEL OG CITRON
TIL 4 PERSONER
Kog perlespelt som angivet på emballagen og afkøl den. Skær spidskål i tynde strimler og vend det med speltkernerne. Rør ingredienserne til dressingen godt sammen og smag den til. Fordel dressingen rundt i salaten, og drys med ristede mandelflager inden servering. Salaten passer rigtig godt til et stykke stegt, hvid fisk.
Foto: Ditte Ingemann
Vidste du at...
Når du vælger økologiske grøntsager, sparer du dig selv og familien for rester af pesticider.
Må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Økologisk Landsforening
INGREDIENSER
1 dl øko perlespelt
½ øko spidskål, ca. 350 g
3 spsk øko mandelflager, ristede
Dressing
2 spsk øko olivenolie
Revet skal fra 1 øko citron
Saft fra ½ øko citron
Salt og sort peber