Spidskol Salat

ØKOLOGISK KÅLSALAT MED MANDEL OG CITRON

Accepter venligst marketing cookies

TIL 4 PERSONER

Kog perlespelt som angivet på emballagen og afkøl den. Skær spidskål i tynde strimler og vend det med speltkernerne. Rør ingredienserne til dressingen godt sammen og smag den til. Fordel dressingen rundt i salaten, og drys med ristede mandelflager inden servering. Salaten passer rigtig godt til et stykke stegt, hvid fisk.

Foto: Ditte Ingemann

Vidste du at...

Når du vælger økologiske grøntsager, sparer du dig selv og familien for rester af pesticider.

Må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Økologisk Landsforening

INGREDIENSER

1 dl øko perlespelt
½ øko spidskål, ca. 350 g
3 spsk øko mandelflager, ristede

Dressing

2 spsk øko olivenolie
Revet skal fra 1 øko citron
Saft fra ½ øko citron
Salt og sort peber

Luk (Esc)