KÅLSALAT MED RØGET LAKS
TIL 4 PERSONER
Skyl quinoa eller perlespelt, og kog den efter anvisning på pakken.
Skær spidskål i meget tynde strimler, brug evt. et mandolinjern, og kom strimlerne i en skål sammen med de optøede edamamebønner. Skræl gulerødderne og skær dem ud i tynde strimler. Skær avocadoen ud i små tern eller tynde skiver og kom dem i skålen sammen med finthakket koriander og gulerødder.
Skær laksen ud i mindre stykker og vend stykkerne i salaten.
Pisk ingredienserne til dressingen godt sammen og smag den til. Fordel dressingen over salaten – pas på ikke at mose avocadostykkerne. Drys med sesamfrø inden servering.
Vidste du at...
Når du vælger økologiske grøntsager, sparer du dig selv og familien for rester af pesticider.
INGREDIENSER
2 dl quinoa eller perlespelt
250 g spidskål
200 g edamamebønner,
bælgede og optøede
2 gulerødder
2 avocadoer
1 bdt koriander
100 g røget laks
Dressing
1 spsk soja
1 spsk sesamolie
1 tsk sukker
Saft fra ½ lime
1 spsk lyse sesamfrø