Pizza Muffins

ØKOLOGISKE PIZZAMUFFINS

TIL 15-20 STK.

Tænd ovnen på 200 grader (varmluft). Bland begge slags mel, sukker, salt, bagepulver, natron og oregano sammen. Vend ost i tern og squash i. Rør yoghurt med æg og olivenolie og vend melblandingen sammen med yoghurtblandingen.

Fyld dejen i papirmuffinsforme. Rør tomat med hvidløg, salt og peber. Smør forsigtigt lidt tomatsauce på hver muffin og top med lidt revet ost. Bag dem i ca. 20 minutter,

eller til de er gyldne og gennembagte. Afkøl inden servering.

Vidste du at...

Når du vælger økologiske varer, sparer du dine børn og naturen for rester af pesticider.

INGREDIENSER

250 g øko hvedemel
200 g øko fuldkornsmel, f.eks. Ølandshvede
1 tsk øko sukker
1 tsk salt
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
1 tsk tørret øko oregano
100 g øko ost i små tern
1 øko squash, revet
4 dl øko letmælksyoghurt
2 øko æg
½ dl øko olivenolie
1 dl øko tomater, mosede eller hakkede
1 fed hvidløg
Salt og peber
100 g øko ost, revet

Luk (Esc)