ØKOLOGISKE GRØNNE FALAFLER
TIL 2 PERSONER
(Veganske)
Falafler
Kog broccolien til den er al dente og afdryp og afkøl. Blend broccoli, kikærter, persille, hvidløg, løg, spidskommen, salt og citronsaft til en masse i en foodprocessor eller med en stavblender.
Form ”farsen” til runde kugler. Steg falaflerne i rigeligt olie i en stor, varm wok eller på en stor pande.
Tahindressing
Rør citronsaft med tahin, vand og salt.
Madpakken
Pak falafler med fladbrød, sprøde grøntsager og dressing.
Vidste du...
Når du vælger økologiske varer, sparer du dig selv og naturen for rester af sprøjtegifte.
INGREDIENSER
Falafler
150 g øko broccoli
150 g øko kikærter, udblødte eller fra dåse
2 håndfulde øko persille
2 fed øko hvidløg
1 lille øko løg
1 spsk øko spidskommen, stødt
2 tsk salt
Saft af 1-1½ øko citron
Øko olie til stegning
Tahindressing
Saft af 1 øko citron
1-2 tsk øko tahin
1 spsk koldt vand
Salt
Desuden
Øko fladbrød eller pita
Sprøde, øko grøntsager, f.eks. Hjertesalat, tomat, agurk og kål