04 Grønne Falafler

ØKOLOGISKE GRØNNE FALAFLER

TIL 2 PERSONER

(Veganske)

Falafler

Kog broccolien til den er al dente og afdryp og afkøl. Blend broccoli, kikærter, persille, hvidløg, løg, spidskommen, salt og citronsaft til en masse i en foodprocessor eller med en stavblender.

Form ”farsen” til runde kugler. Steg falaflerne i rigeligt olie i en stor, varm wok eller på en stor pande.

Tahindressing

Rør citronsaft med tahin, vand og salt.

Madpakken

Pak falafler med fladbrød, sprøde grøntsager og dressing.

Vidste du...

Når du vælger økologiske varer, sparer du dine børn og naturen for rester af pesticider.

INGREDIENSER

Falafler

150 g øko broccoli
150 g øko kikærter, udblødte eller fra dåse
2 håndfulde øko persille
2 fed øko hvidløg
1 lille øko løg
1 spsk øko spidskommen, stødt
2 tsk salt
Saft af 1-1½ øko citron
Øko olie til stegning

Tahindressing

Saft af 1 øko citron
1-2 tsk øko tahin
1 spsk koldt vand
Salt

Desuden

Øko fladbrød eller pita
Sprøde, øko grøntsager, f.eks. Hjertesalat, tomat, agurk og kål

Luk (Esc)