ØKOLOGISKE SNURRER MED PESTO OG OST
Smuldr gæren i en skål og tilsæt lunkent vand. Rør gæren ud deri og tilsæt salt og olie. Rør mel i dejen lidt ad gangen, og pas på ikke at tilsætte for meget mel. Ælt dejen godt sammen indtil den er smidig. Lad dejen hæve tildækket i ca. 1 time.
Rul dejen ud på et meldrysset bord til en firkant på ca. 45x55 cm. Fordel pesto og revet ost på halvdelen af firkanten og fold dejen sammen på midten, så man ikke længere kan se fyldet.
Skær lange strimler (ca. 2-3 cm i bredden). Sno hver strimmel 5-6 gange, form hver strimmel til en bolle og fold enderne ind under bollen.
Læg snurrerne på en bageplade med bagepapir. Bag dem ved 200°C (varmluft) i ca. 10-12 minutter eller til de er gyldne.
Tip
Du kan nemt fryse snurrerne og tage dem op efter behov.
Vidste du at...
Når du vælger økologiske varer, sparer du dig selv og naturen for rester af sprøjtegifte.
INGREDIENSER
15 g øko gær
5 dl vand
2 tsk havsalt
2 spsk øko olivenolie
250 g øko hvedemel
Ca. 300 g groft øko hvedemel
Fyld
4-5 spsk øko pesto
125 g revet øko ost, fx chedda