ØKOLOGISKE GRØNNE PANDEKAGEWRAPS
TIL 6-8 STK.
Pandekager
Blend mælk og spinat sammen. Tilsæt æg og salt og pisk mel i. Smør en pande med olie og steg ca. 6-8 tynde pandekager på en varm pande.
Dressing
Rør yoghurt med mayonnaise, parmesan, hvidløg, eddike og sukker. Smag til med salt og peber.
Madpakken
Fyld pandekagerne med salat, avocado, bladselleri og evt. strimler af kylling. Top med dressing og rul – eller pak dressing ved siden af.
Vidste du at...
Når du vælger økologiske varer, sparer du dig selv og naturen for rester af sprøjtegifte.
INGREDIENSER
Pandekager
2 dl øko mælk
100 g øko babysalat
3 øko æg (m)
1 nip salt
100 g øko hvedemel
Øko olie til stegning
Dressing
2 spsk øko yoghurt
1 spsk øko mayonnaise
2 spsk øko parmasan, revet
½ fed øko hvidløg, fintrevet
1 spsk øko hvidvinseddike
½ tsk øko sukker
Salt og peber
Fyld til 2-3 wraps
1 øko hjertesalat, snittet
1 øko avocado, i skiver
Lidt øko bladselleri, snittet fint
Evt. strimler af 1 kogt eller stegt øko kyllingebryst
Lidt citronsaft