ØKOLOGISK KARTOFFELMAD MED BACON
TIL 4 SKIVER
Kom ægget i en skål og rør lidt salt i. Tilsæt olien dråbevis, mens du rører grundigt i æggemassen. Jo mere mayonnaisen tykner, jo mere olie kan du tilsætte ad gangen. Når mayonnaisen har den ønskede konsistens, smager du den til med dijonsennep. Mayonnaisen kan også sagtens smages til med hvidløg, revet citrusskal, hakkede krydderurter eller friskhakket chili.
Smør rugbrødsmadderne med smør og fordel skiveskårne kogte kartofler derpå. Pynt med mayonnaise, minitomater, sprødstegt bacon og masser af karse. Så har du samlet smagen af sommer på én rugbrødsmad.
Vidste du at...
Når du vælger økologiske varer, sparer du dig selv og naturen for rester af sprøjtegifte.
Må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Økologisk Landsforening.
INGREDIENSER
4 skiver øko rugbrød
Øko smør
6-8 kolde, kogte øko kartofler
4 spsk øko hjemmerørt mayonnaise
1 dl øko minitomater
4 skiver øko fed bacon
1 lille bakke øko karse
Hjemmerørt mayonnaise
1 øko pasteuriseret æg
Flagesalt
4-5 dl øko neutralsmagende rapsolie
Øko dijonsennep