
ØKOLOGISKE NUDLER MED GRØNT
TIL 4 GLAS
Skær squash og gulerødder ud i tynde strimler, brug fx en spiralizer eller et juliennejern til at lave “nudler”. Skær forårsløg, sukkerærter, hvidkål og radiser i tynde strimler. Bland alle grøntsagerne med koriander og kyllingekød i strimler.
Fordel blandingen i 4 syltetøjs- glas og læg 1⁄2 æg på toppen.
Rør limesaft, soja, ingefær og bouillon sammen og fordel det i de 4 glas.
Kom låg på glassene. Hæld kogende vand over inden servering.
Lad det trække i ca. 2 minutter og spis med gaffel og ske... eller pinde.
Pas på - glassene bliver meget varme.
Vidste du at...
Den økologiske kylling har fået masser af motion og derfor har den en bedre muskelsætning. Det betyder, at den har en anden struktur i kødet, og at den skal steges lidt længere ved lavere temperatur.
Må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Økologisk Landsforening.
INGREDIENSER
1⁄2 øko squash
2 øko gulerødder
2 øko forårsløg
10 øko sukkerærter
50 g øko hvidkål
5 øko radiser
1 håndfuld øko koriander
4 halve, kogte øko æg
200 g kogt øko kyllingekød
Saft fra 1 øko lime
4 spsk øko soja
10 g øko revet ingefær
4 tsk øko bouillon
Kogende vand