ØKOLOGISKE NUDLER MED GRØNT
TIL 4 GLAS
Skær squash og gulerødder ud i tynde strimler, brug fx en spiralizer eller et juliennejern til at lave “nudler”. Skær forårsløg, sukkerærter, hvidkål og radiser i tynde strimler. Bland alle grøntsagerne med koriander og kyllingekød i strimler.
Fordel blandingen i 4 syltetøjs- glas og læg 1⁄2 æg på toppen.
Rør limesaft, soja, ingefær og bouillon sammen og fordel det i de 4 glas.
Kom låg på glassene. Hæld kogende vand over inden servering.
Lad det trække i ca. 2 minutter og spis med gaffel og ske... eller pinde.
Pas på - glassene bliver meget varme.
Vidste du at...
Når du vælger økologiske varer, sparer du dig selv og naturen for rester af sprøjtegifte.
Må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Økologisk Landsforening.
INGREDIENSER
1⁄2 øko squash
2 øko gulerødder
2 øko forårsløg
10 øko sukkerærter
50 g øko hvidkål
5 øko radiser
1 håndfuld øko koriander
4 halve, kogte øko æg
200 g kogt øko kyllingekød
Saft fra 1 øko lime
4 spsk øko soja
10 g øko revet ingefær
4 tsk øko bouillon
Kogende vand