Madpakke 6

ØKOLOGISKE MINIPIZZAER MED KARTOFFEL

Accepter venligst marketing cookies

10 STK.

Smuldr gær i en skål og tilsæt lunken vand. Rør gæren ud deri og tilsæt salt og olie. Rør mel i dejen lidt ad gangen og pas på ikke at tilsætte for meget mel. Ælt dejen godt sammen indtil den er smidig. Lad dejen hæve tildækket i ca. 1 time.

Del dejen i 10 stykker og rul dem ud til små runde pizzaer. Top hver pizza med tynde skiver af kartoffel, skiver af mozzarella, halve tomater og frisk rosmarin.

Bag pizzaerne ved 225°C (varmluft) i ca. 15 minutter eller indtil de er gyldne på toppen.

TIP

Du kan nemt fryse pizzaerne og tage dem op efter behov.

Vidste du at...

Når du vælger økologiske grøntsager, sparer du dig selv og familien for rester af syntetiske pesticider.

Må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Økologisk Landsforening.

INGREDIENSER

Dej

15 g øko gær
5 dl vand
2 tsk havsalt
2 spsk øko olivenolie
Ca. 500-600 g øko fint speltmel

Topping

2 øko kartofler
150 g øko frisk mozzarella
10 øko cherrytomater
Øko frisk rosmarin

Luk (Esc)