ØKOLOGISKE PØLSER OG COLESLAW
ØKOLOGISKE PØLSER OG COLESLAW
Sommerhalvåret er noget helt særligt. Udvalget af økologisk frugt og grønt er på sit højeste og alle de økologiske dyr er ude under åben himmel.
Endelig kan vi smide en god pølse eller mørbrad på grillen og nyde udelivet med dem vi har kær. En ganske almindelig hverdagsaften bliver pludselig mere end blot dét.
Til denne opskrift har vi allieret os med TV-kok og kogebogsforfatter, Anne Hjernøe, som nedenfor videregiver én af sine bedste sommerretter med økologisk grisekød.
Velbekomme og god fornøjelse!
FREMGANGSMÅDE
Prik pølserne med en gaffel, så de ikke springer, når du steger dem. Steg dem sprøde på en pande i lidt olie eller på grillen. Alt efter størrelse skal de have 3-4 minutter på hver side.
Riv kålen og gulerødderne groft, eller snit det så fint du kan. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og smag den til. Vend dressingen med kål, gulerødder og forårsløg, gem lidt forårsløg og lidt af kålblandingen til drys. Servér salaten til stegte eller grillede pølser.
Vidste du, at...
alle økologiske dyr har god plads og kommer ud i det fri.
Må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Økologisk Landsforening.
Foto: Winnie Methmann
INGREDIENSER
2 gode øko pølser pr. person
Coleslaw
250 g øko hvidkål
250 g øko rødkål rødkål
200 g øko gulerødder
3 øko forårsløg
Dressing:
2 dl øko skyr
2 spsk øko mayonnaise
2 tsk øko æblededdike
2 tsk øko dijonsennep eller grovkornet øko sennep
2 tsk flydende øko honning
Et godt drys flagesalt og friskkværnet sort peber