Stegte Gulerødder Web

STEGTE GULERØDDER MED GEDEOST

Accepter venligst marketing cookies

TIL 2 PERSONER

Perlebyg

Skyl perlebyg og kog dem ca. 15 min. eller til de er møre. Afdryp dem og salt dem.

Gulerødder

Skrub eller skræl gulerødderne. Steg dem på en varm pande i olivenolie til de er møre, men med lidt bid. Krydr med salt.

Dressing

Rør en dressing af citronsaft, honning, olivenolie og birkes.

Servering

Anret perlebyg og gulerødder med dressing, gedeost, mynte og persille. Servér straks.

Tip

Vælg gedeost eller feta alt efter smag!

Hvorfor vælge økologiske gulerødder

Når du vælger økologiske gulerødder, sparer du dig selv og din familie for rester af pesticider. Ved køb af økologiske gulerød- der til denne ret, sparer du også 13 liter grundvand for mødet med pesticider. Hver en gulerod tæller.

INGREDIENSER

Perlebyg

1-2 dl øko perlebyg

Salt

Gulerødder

500 g øko gulerødder

Øko olivenolie

Salt

Dressing

Saft af 1 øko citron

1-2 tsk øko honning

1-2 spsk øko olivenolie

1 tsk øko birkes

100 g blød øko gedeost eller øko feta

1 håndfuld øko mynte

1 håndfuld bredbladet øko persille

Luk (Esc)