STEGTE GULERØDDER MED GEDEOST
TIL 2 PERSONER
Perlebyg
Skyl perlebyg og kog dem ca. 15 min. eller til de er møre. Afdryp dem og salt dem.
Gulerødder
Skrub eller skræl gulerødderne. Steg dem på en varm pande i olivenolie til de er møre, men med lidt bid. Krydr med salt.
Dressing
Rør en dressing af citronsaft, honning, olivenolie og birkes.
Servering
Anret perlebyg og gulerødder med dressing, gedeost, mynte og persille. Servér straks.
Tip
Vælg gedeost eller feta alt efter smag!
Hvorfor vælge økologiske gulerødder
Når du vælger økologiske gulerødder, sparer du dig selv og din familie for rester af pesticider. Ved køb af økologiske gulerød- der til denne ret, sparer du også 13 liter grundvand for mødet med pesticider. Hver en gulerod tæller.
INGREDIENSER
Perlebyg
1-2 dl øko perlebyg
Salt
Gulerødder
500 g øko gulerødder
Øko olivenolie
Salt
Dressing
Saft af 1 øko citron
1-2 tsk øko honning
1-2 spsk øko olivenolie
1 tsk øko birkes
100 g blød øko gedeost eller øko feta
1 håndfuld øko mynte
1 håndfuld bredbladet øko persille