TIL 4 PERSONER

Pisk æggeblommerne med sukker og vaniljekorn til massen er tyk og cremet. Pisk resten af ingredienserne i og smag til. Stil koldskålen på køl indtil den skal serveres.

Kom havregryn, smør og sukker på en varm pande og rør godt rundt indtil grynene bliver gyldne og sprøde – pas på de ikke får for meget. Tag de ristede havregryn af panden og lad dem køle helt af.

Server koldskålen med friske jordbær i skiver og et gavmildt drys af sprøde havregryn.

Vidste du at...

Alle økologiske dyr kommer ud under åben himmel.

INGREDIENSER

Koldskål

4 pasteuriserede æggeblommer
5 spsk sukker
Korn fra 1 vaniljestang
4 dl ymer eller ylette
1 l kærnemælk
Reven skal fra 1 citron

Topping

2 dl havregryn 3 spsk smør
3 spsk sukker
250 g friske jordbær

Luk (Esc)