TIL 4 PERSONER

Bland limesaft med dijonsennep og rapsolie i en bøtte med låg og ryst blandingen grundigt til den samler sig. Kog linserne som anvist på pakken, og skyl dem i koldt vand.

Skær tomaterne i grove skiver, og vend dem med cherrytomater, linser, grofthakket persille, fintsnittet rødløg og dressing. Smag til med salt og peber. Smuldr fetaosten over salaten, og servér straks evt. med grillet svinekød eller fisk.

Vidste du at...

Når du vælger økologiske grøntsager, sparer du dig selv og familien for rester af pesticider.

INGREDIENSER

4 store øko tomater
250 g øko cherrytomater
200 g øko belugalinser (eller andre linser)
200 g øko fetaost
1 bdt. øko bredbladet persille
1 øko rødløg
2 øko lime
1 spsk. øko dijonsennep
1/2 dl øko koldpresset rapsolie
Salt og peber, frisk fra kværn

Tip

Øko bønner fra dåse kan også anvendes

Luk (Esc)