ØKOLOGISK FRITTATA MED KARTOFLER
TIL 2-3 PERSONER
En frittata eller æggekage er både nem og perfekt, hvis du har rester. Fyld den med kål, squash, kød eller andet du har lyst til.
Fyld
Snit kålen og steg den kort i olivenolie på en varm pande – gerne ovnfast. Kom kartofler ved. De skal ikke tage særligt meget farve. Krydr med salt.
Frittata
Pisk imens æg, yoghurt, sennep og ost sammen. Krydr med salt og peber. Hæld æggemassen over grøntsagerne på den varme pande og skru ned for varmen. Steg frittataen ved lav varme, evt. under låg eller sæt frittataen ind i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min. eller til æggemassen har sat sig.
Servering
Servér frittataen i panden toppet med oregano og med rugbrød til.
Hvorfor vælge økologiske æg?
Fordi alle økologiske høns kan komme ud i det fri og baske med vingerne.
INGREDIENSER
Fyld
100 g øko palmekål eller øko grønkål
300 g kogte øko kartofler
Øko olivenolie
Fritteta
6 øko æg
2 dl øko yoghurt
1 tsk øko dijonsennep
100 g revet øko ost
Salt og peber
Topping
Lidt plukket øko oregano
Tilbehør
Godt øko rugbrød