TIL 10-15 STK.

Opblød Arame tang i vand i 5 minutter. Rør gæren ud i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør godt. Dejen stilles tildækket i køleskab til næste dag.

Tag dejen ud 1 time før bagning. Form bollerne med en ske, og sæt dem på en bageplade. Pensl bollerne og bag ca. 25 minutter ved 225° C.

Vidste du at...

Hvedemel er nummer 4 på listen over de fødevarer, som vi danskere får flest pesticider fra? Vil du undgå pesticider er det sikreste at vælge økologisk.

Må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Økologisk Landsforening.

INGREDIENSER

4 dl koldt vand
10 g øko gær
1 tsk salt
1 tsk øko honning
6 spsk øko olivenolie
6 spsk Arame tang
500 g øko mel, f.eks. ½ hvede og ½ spelt

Luk (Esc)