Rabarbermuffins

ØKOLOGISKE RABARBERMUFFINS

TIL 10-12 STK

Smelt smørret i en lille gryde. Imens males mandlerne i en foodprocessor til mandelmel. Bland derefter smør, flormelis og mandelmel godt sammen i en skål. Tilsæt derpå hvedemel, bagepulver og æggehvider og rør sammen, så det bliver til en glat dej.

Vask og skær rabarber i passende stykker. Drys dem med lidt sukker og vend rundt, så det opløses let. Vend dem derefter i dejen.

Smør nu nogle muffinsforme og fyld dem 2/3 op med dej.

Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 12 minutter.

Tag dem ud og server dem lune.

Vidste du at...

Økologisk smør kommer fra køer, der har græsset ude under åben himmel hele sommeren.

INGREDIENSER

80 g øko hvedemel
200 g øko mandler, smuttede
175 g øko smør
200 g øko flormelis
2 spsk. øko sukker
1 knivspids bagepulver
200 g øko rabarber
5 øko æggehvider

Luk (Esc)