ØKOLOGISKE ISPINDE MED YOGHURT OG BÆR
Blend yoghurt, fløde, honning, vaniljekorn og mynteblade sammen i en blender eller med en stavblender. Smag til og tilsæt evt. mere honning.
Hæld cirka halvdelen af blandingen over i en skål og kom bær i den resterende del og blend igen, så du ender med en lyserød blanding og en hvid blanding. Hæld først en smule af den lyserøde blanding i 6 små ispindeforme og derefter en smule af den hvide og slut til sidst af med den lyserøde.
Stil ispindene i fryseren og lad dem stå i min. 5-6 timer, indtil de er helt frosne.
Vidste du at...
Når du vælger økologiske varer, sparer du dig selv og naturen for rester af sprøjtegifte.
INGREDIENSER
2 dl øk yoghurt, naturel
1⁄2 dl øko fløde
4-5 spsk øko honning
Korn fra 1⁄2 øko vaniljestang
1 stilk frisk øko mynte
1 1⁄2 dl øko bær i sæson (evt. brombær)