Ispinde

ØKOLOGISKE ISPINDE MED YOGHURT OG BÆR

Blend yoghurt, fløde, honning, vaniljekorn og mynteblade sammen i en blender eller med en stavblender. Smag til og tilsæt evt. mere honning.

Hæld cirka halvdelen af blandingen over i en skål og kom bær i den resterende del og blend igen, så du ender med en lyserød blanding og en hvid blanding. Hæld først en smule af den lyserøde blanding i 6 små ispindeforme og derefter en smule af den hvide og slut til sidst af med den lyserøde.

Stil ispindene i fryseren og lad dem stå i min. 5-6 timer, indtil de er helt frosne.

Vidste du at...

Økologiske mejeriprodukter ikke er sminkede med kunstige aromaer og farvestoffer. Når du vælger økologisk, siger du farvel til 343 e-numre ud af i alt 396 tilladte.

INGREDIENSER

2 dl øk yoghurt, naturel
1⁄2 dl øko fløde
4-5 spsk øko honning
Korn fra 1⁄2 øko vaniljestang
1 stilk frisk øko mynte
1 1⁄2 dl øko bær i sæson (evt. brombær)

Luk (Esc)