ØKOLOGISKE RABARBERMUFFINS
TIL 10-12 STK
Smelt smørret i en lille gryde. Imens males mandlerne i en foodprocessor til mandelmel. Bland derefter smør, flormelis og mandelmel godt sammen i en skål. Tilsæt derpå hvedemel, bagepulver og æggehvider og rør sammen, så det bliver til en glat dej.
Vask og skær rabarber i passende stykker. Drys dem med lidt sukker og vend rundt, så det opløses let. Vend dem derefter i dejen.
Smør nu nogle muffinsforme og fyld dem 2/3 op med dej.
Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 12 minutter.
Tag dem ud og server dem lune.
Vidste du at...
Økologisk smør kommer fra køer, der har græsset ude under åben himmel hele sommeren.
INGREDIENSER
80 g øko hvedemel
200 g øko mandler, smuttede
175 g øko smør
200 g øko flormelis
2 spsk. øko sukker
1 knivspids bagepulver
200 g øko rabarber
5 øko æggehvider