ØKOLOGISK MARENGS MED FLØDESKUM & JORDBÆR
Pisk æggehviderne med halvdelen af sukkeret til det er stift. Bland forsigtigt resten af sukkeret i. Sæt 16 små toppe på en bageplade. Toppene bages i ca. 65 min ved 100 grader – ikke varmluft.
Rens og halver 400 g jordbær. Pisk fløden til let skum, og vend vaniljekornene i.
Læg 4 marengs i bunden af fire skåle, og fordel flødeskummen ovenpå. Fordel de friske jordbær henover, og drys evt. med finthakket chokolade.
Vidste du at...
Når du vælger økologiske varer, sparer du dig selv og naturen for rester af sprøjtegifte.
INGREDIENSER
Marenges
2 øko æggehvider
100 g øko sukker
Andet
400 g øko friske jordbær
2½ dl øko piskefløde
Korn fra ½ øko vaniljestang
Evt. øko mørk chokolade, finthakket