TIL 18 PERSONER

Smuldr gæren i en skål. Lun mælken i en gryde

og rør gæren ud deri. Tilsæt æg, salt, vanille og blødt smør. Rør godt rundt. Tilsæt mel lidt ad gangen, indtil dejen er smidig og en smule klistret. Lad dejen hæve et lunt sted i ca. 1 time.

Rør ingredienserne til fyldet sammen – lad blåbærrene tø en smule op, inden de røres i remoncen.

Del dejen i 2 lige store dele og rul dem ud til 2 firkanter, ca. 25 x 25 cm. Fordel remoncen over hele fladen. Rul pladerne sammen til en roulade og skær hver roulade ud i ca. 9 lige store stykker.

Kom sneglene i muffinforme og sæt dem på en bageplade. Bag sneglene i en 200 grader varm ovn i 10-12 minutter, til de er gyldne.

Efter afkøling pyntes sneglene med glasur og nøddesplitter.

Viste du at...

Farven på en økologisk æggeblomme er naturlig og kan variere hen over året? Om sommeren er den meget gul, fordi hønsene får masser af frisk græs at spise

INGREDIENSER

25 g øko gær
3 dl lun øko mælk
1 øko æg
et nip salt
1 tsk øko vanillesukker
100 g blødt øko smør
ca. 100 g øko fuldkornsmel
ca. 450 g øko hvedemel

Remonce

125 g blødt øko smør
100 g brun øko farin
2 spsk stødt øko kanel
75 g frosne øko blåbær

Luk (Esc)