Aebletaerte (1)

ØKOLOGISK TÆRTE MED ÆBLE OG KARAMEL

Accepter venligst marketing cookies

TIL 5-6 PERSONER

Smuldr smørret i melet. Tilsæt æg og flormelis. Ælt dejen hurtigt sammen til den er blød og smidig. Læg dejen på køl i ca. 30 minutter.

Efter 30 minutter: rul dejen ud og kom den forsigtigt i en aflang eller rund tærteform. Forbag dejen i ca. 15 minutter ved 200 grader.

Smør den forbagte bund med et tykt lag karamel. Skær æblerne ud i ringe, både eller tern og kom dem ovenpå karamellen.

Hak mandlerne og drys dem over æblerne. Bag tærten i ca. 15 minutter ved 200 grader eller til den er gylden og sprød. Server tærten lun med creme fraiche, yoghurt eller flødeskum.

Opbevar tærten på køl.

Vidste du at...

Økologiske mejeriprodukter er uden kunstige aromaer og farvestoffer.

Må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Økologisk Landsforening.

INGREDIENSER

Tærtedej

75 g øko blødt smør
Ca. 135 g øko hvedemel
1 øko æg
50 g øko flormelis

Fyld

2-3 øko æbler
2 spsk øko mandler
4 spsk øko Dolce Latte karamelcreme

Tilbehør

Øko creme fraiche, yoghurt eller flødeskum

Luk (Esc)