ØKOLOGISKE FLØDEKARAMELLER MED APPELSIN
TIL 40-50 STK
Kom alle ingredienserne i en stor gryde og varm blandingen op ved medium varme – lad karamelmassen koge indtil det når en temperatur på 122 grader (det kan tage op til 20 min). Tag gryden af varmen og hæld karamelmassen i en form (25x20 cm) beklædt med bagepapir. Stil massen på køl i ca. 2 timer, hvorefter den skæres eller klippes ud til små firkantede karameller, som vendes i mørk, smeltet chokolade og drysses med en smule havsalt. De er også gode uden chokolade. Karamellerne kan pakkes ind i papir og bruges som en julegave eller værtindegave.
Tip
Du kan evt. tilsætte 1 tsk vaniljepulver i blandingen.
Vidste du at...
Der er en himmel til forskel for de økologiske dyr.
INGREDIENSER
Flødekarameller
250 ml øko piskefløde
50 g øko smør
550 g økologisk rørsukker
Skal fra 1 øko appelsin
Topping
150 g mørk øko chokolade (70%), smeltet
Havsalt