ØKOLOGISKE MARCIPANKUGLER
TIL 18 STK
Flæk vaniljestangen på den lange led og skrab kornene ud med en lille kniv. Mas vaniljekornene og lidt af sukkeret sammen med en kniv, så kornene skilles ad. Ælt marcipan med vaniljekorn og citronskal. Rul marcipanmassen til 18 små kugler. Hak chokoladen fint og smelt 2/3 af den over vandbad. Tag chokoladen af varmen og rør den resterende 1/3 i.
Dyp kuglerne i den smeltede chokolade og sæt dem til tørring på et stykke bagepapir. Drys kuglerne med lakridspulver, inden chokoladen er helt størknet.
Opbevar marcipankuglerne køligt i en beholder med tætsluttende låg.
Vidste du at...
Når du vælger økologiske varer, sparer du dig selv og naturen for rester af pesticider.
INGREDIENSER
200 g økologisk marcipan
Fintrevet skal af 1 økologisk citron
1/2 stang økologisk vanilje
150 g hvid økologiske chokolade
Økologisk rålakridspulver