
ØKOLOGISK MORGENGRØD MED ÆBLEKOMPOT
TIL 4 PERSONER
Skær æblerne i små tern og kom dem i en gryde med vand og vaniljekorn. Lad det simre under låg i ca. 15- 20 minutter eller indtil æblerne er helt møre og kogt sammen.
Rist hasselnødderne i ovnen eller på en tør, varm pande indtil de er gyldne og skallen løsner sig.
Kom havregryn i en gryde med vand og mælk og bring det langsomt i kog. Lad det simre i ca. 2-4 minutter under omrøring. Smag havregrøden til med lidt salt.
Server havregrøden med en skefuld æblekompot og ristede nødder.
Vidste du at...
Når du vælger økologiske varer, sparer du dine børn og naturen for rester af pesticider.
Må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Økologisk Landsforening.
INGREDIENSER
4 dl øko havregryn
4 dl øko mælk
4 dl vand
Æblekompot
2 øko æbler
Ca. 1⁄2 dl vand
Korn fra 1 øko vaniljestang
Topping
4 spsk øko hasselnødder