Blinis Redigeret

SALTEDE BLINIS MED ASPARGESSALAT OG LANDSKINKE

Accepter venligst marketing cookies

TIL 4 PERSONER

Blinis

Pisk mel, salt og bagepulver sammen. Del æggene og gem hviderne. Pisk æggeblommer og mælk i melblandingen og tilsæt til sidst olien. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen. Bag bliniene gyldne på en pande i lidt olie (brug gerne en blinispande hvis du har).

Topping

Knæk den nederste hårde del af aspargesene, skær dem i mindre stykker på skrå og kom dem i kogende vand i 10 sekunder. Nedkøl straks herefter aspargesstykkerne i koldt vand. Lad dem dryppe af i en si. Vend asparges med yoghurt og hakket dild samt salt og friskkværnet peber.

Server blinis med aspargessalat og god skinke.

Hvorfor vælge økologisk kød?

Fordi alle økologiske dyr kommer ud under åben himmel.

INGREDIENSER

Blinis

150 g øko ølandshvedemel

1,5 dl øko sødmælk

1 øko æg

1 knivspids salt

1 knivspids bagepulver

2 spsk øko olie

Øko olie til stegning

Topping

4 grønne øko asparges

2 store spsk øko yoghurt, naturel

lille bundt øko dild

Salt og peber

4 skiver god økologisk landskinke

Luk (Esc)