
SALTEDE BLINIS MED ASPARGESSALAT OG LANDSKINKE
TIL 4 PERSONER
Blinis
Pisk mel, salt og bagepulver sammen. Del æggene og gem hviderne. Pisk æggeblommer og mælk i melblandingen og tilsæt til sidst olien. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen. Bag bliniene gyldne på en pande i lidt olie (brug gerne en blinispande hvis du har).
Topping
Knæk den nederste hårde del af aspargesene, skær dem i mindre stykker på skrå og kom dem i kogende vand i 10 sekunder. Nedkøl straks herefter aspargesstykkerne i koldt vand. Lad dem dryppe af i en si. Vend asparges med yoghurt og hakket dild samt salt og friskkværnet peber.
Server blinis med aspargessalat og god skinke.
Hvorfor vælge økologisk kød?
Fordi alle økologiske dyr kommer ud under åben himmel.
INGREDIENSER
Blinis
150 g øko ølandshvedemel
1,5 dl øko sødmælk
1 øko æg
1 knivspids salt
1 knivspids bagepulver
2 spsk øko olie
Øko olie til stegning
Topping
4 grønne øko asparges
2 store spsk øko yoghurt, naturel
lille bundt øko dild
Salt og peber
4 skiver god økologisk landskinke