Morgengroed

ØKOLOGISK MORGENGRØD MED ÆBLEKOMPOT

Accepter venligst marketing cookies

TIL 4 PERSONER

Skær æblerne i små tern og kom dem i en gryde med vand og vaniljekorn. Lad det simre under låg i ca. 15- 20 minutter eller indtil æblerne er helt møre og kogt sammen.

Rist hasselnødderne i ovnen eller på en tør, varm pande indtil de er gyldne og skallen løsner sig.

Kom havregryn i en gryde med vand og mælk og bring det langsomt i kog. Lad det simre i ca. 2-4 minutter under omrøring. Smag havregrøden til med lidt salt.

Server havregrøden med en skefuld æblekompot og ristede nødder.

Vidste du at...

Økologiske malkekøer kommer ud på græs i sommerhalvåret.

Må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Økologisk Landsforening.

INGREDIENSER

4 dl øko havregryn
4 dl øko mælk
4 dl vand

Æblekompot

2 øko æbler
Ca. 1⁄2 dl vand
Korn fra 1 øko vaniljestang

Topping

4 spsk øko hasselnødder

Luk (Esc)