ØKOLOGISK MORGENGRØD MED ÆBLEKOMPOT
TIL 4 PERSONER
Skær æblerne i små tern og kom dem i en gryde med vand og vaniljekorn. Lad det simre under låg i ca. 15- 20 minutter eller indtil æblerne er helt møre og kogt sammen.
Rist hasselnødderne i ovnen eller på en tør, varm pande indtil de er gyldne og skallen løsner sig.
Kom havregryn i en gryde med vand og mælk og bring det langsomt i kog. Lad det simre i ca. 2-4 minutter under omrøring. Smag havregrøden til med lidt salt.
Server havregrøden med en skefuld æblekompot og ristede nødder.
Vidste du at...
Økologiske malkekøer kommer ud på græs i sommerhalvåret.
Må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Økologisk Landsforening.
INGREDIENSER
4 dl øko havregryn
4 dl øko mælk
4 dl vand
Æblekompot
2 øko æbler
Ca. 1⁄2 dl vand
Korn fra 1 øko vaniljestang
Topping
4 spsk øko hasselnødder