GRANOLA MED BOGHVEDE OG KOKOSFLAGER
CA. 550 GRAM
Bland alle ingredienserne godt sammen og fordel det hele på en varm pande. Rist det i ca. 5-6 minutter under omrøring til det er gyldent og sprødt. Fordel granolaen på et stykke bagepapir og lad det køle helt af inden den kommes i et rent glas.
Du kan pifte din granola op med f.eks. økologisk kakaonibs, tørrede frugter eller frysetørret bær – tilsæt dette efter granola’en er kølet helt af.
Vidste du at...
Når du vælger økologi, sparer du dig selv og familien for rester af syntetiske pesticider.
INGREDIENSER
2½ dl økologiske kokosflager
1½ dl hel, økologisk boghvede
1½ dl økologiske solsikkekerner
1½ dl økologiske hørfrø
2 dl økologiske mandler, valnødder eller cashewnødder, hakkede
2 tsk stødt, økologisk kanel
3 spsk økologisk kokosolie
3 spsk økologisk ahornsirup eller flydende honning