ØKOLOGISK ÆGGEKAGE MED OST OG FORÅRSLØG
TIL 4 PERSONER
Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen med salt og peber. Skær forårsløgene i små stykker, og rør dem i blandingen sammen med halve tomater.
Hæld æggeblandingen på en varm pande (26 cm) med olie. Lad æggekagen stege ved middelvarme i ca. 5 minutter.
Smuldr osten ovenpå æggekagen, og stil den i ovnen. Lad den bage færdig ved 200 grader i ca. 10 minutter, eller indtil æggemassen har sat sig. Du kan også stege den færdig på panden ved svag varme.
Top æggekagen med purløg, og servér den med ristet rugbrød og en grøn salat.
Vidste du at...
Farven på en økologisk æggeblomme er naturlig og kan variere hen over året. Om sommeren er den meget gul, fordi hønsene får masser af frisk græs at spise.
INGREDIENSER
10 øko æg, str. M
Salt og peber
4 øko forårsløg
200 g øko cherrytomater
100 g blød øko gedeost el. øko feta
Øko olie til stegning
Topping
Øko purløg