Ris A La Mande Ris Uden Maelk

RIS A LA MANDE UDEN KOMÆLK

TIL 6 PERSONER

Skrab kornene fra vaniljestangen ud og bland med en smule sukker.

Kog rismælk, risengryn, salt, vaniljekorn og den tomme vaniljestang ved lav varmei ca. 45 minutter til risengrynene er færdigkogte. Rør jævnligt i grøden for at sikre, at den ikke brænder på.

Tilsæt mandelfløde de sidste 5 minutter af kogetiden.

Lad ris a la manden blive kold.

Tilsæt eventuelt smuttede, hakkede mandler og smag til med sukker og vanilje.

Vidste du at...

Når du vælger økologiske varer, sparer du dine børn og naturen for rester af pesticider.

INGREDIENSER

1 1/2 dl. økologiske risengryn
1 l. økologisk rismælk
1/4 tsk. salt
1 økologisk vaniljestang
Økologiske rørsukker
1 1/2 dl. økologisk mandelfløde
Evt. smuttede, hakkede økologiske mandler

Luk (Esc)